ANA SİTEYE GİT
Kategori Seçiniz
HP Performans Serisi Monitörleri

HP performans serisi monitörleri, her şeyden önce sahip oldukları özel IPS paneller ile çok net ve gerçeğe en yakın görüntüyü veriyor.
Böylece performans serisi monitörler gerçeğe en yakın şekil ve renkleri oluştururken aynı zamanda farklı açılardan veya uzak mesafelerden bakıldığında görüntü özelliklerinin kaybolmamasını sağlıyor. Aşağıdaki videoda bu durum standart TN panelli bir monitörlere kıyaslanarak gösterilmiş.

HP Performans Serisi modellerinin 27 inç ve 30 inç olanlarında ise 1 milyar renk gösterme kabiliyeti ön plana çıkıyor. Özellikle renk derinliğinin önemli olduğu; fotoğrafçılık, görsel tasarım ve animasyon gibi alanlarda tercih edilen bu özellik sayesinde standart monitörlerden 64 kat fazla renk görüntülenebiliyor. HP'nin bu konuyla ilgili etkileyici bir sloganı da var: "İşinizi yaptığınız kadar iyi görün!"

Kullanıcıların daha ergonmik ve sağlıklı şekilde çalışmasını sağlamakla görevli komponent ise bu monitörlerde standart bir özellik olan hareketli ayakları. Özel tasarım bu ayaklar sayesinde, monitörlerin yükseklik ve açı ayarı rahatlıkla yapılabiliyor. Hatta dikine çalışma gerektiren durumlarda, monitörü 90 derece döndürmek de mümkün.

İlerleyen teknoloji ile sürekli yeni çevre birimlerinin ortaya çıkması, beraberinde kablo karmaşasını da getiriyor. HP bunun için de bir çözüm düşünmüş. Performans serisi monitörlere bağlanan bütün kablolar, monitör ayağının alt kısmında bulunan kablo yöneticisi sayesinde bir araya toplanabiliyor.

Tanıtım videosunda görebileceğimiz son özellik ise HP performans serisi monitörlerde bulunan bağlantı tipi çeşitliliği.

HP performans serisi hakkında bilgi almak için web sitemizin satış bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılar
HP Z1: İş İstasyonunda Yeni Bir Konsept...
HP Z1 Workstation Hepsi bir arada tasarıma sahip olan HP Z1'de 4 çekirdekli Intel Xeon işlemci, Nvidia Quadro grafik işlemcisi, tercihe göre 160 GB veya 300 GB kapasiteli SSD birimi, SRS Premium Sound destekli stereo hoparlör ve HD web kamerası gibi donanımlar sunuyor. HP Z1'de IPS teknolojisine sahip, 27 inç b [...]
Devamını Oku...